Welkom

Wij van Skyvee Media kunnen voor u alles betekenen op grafisch gebied:
- ontwerp en/of realisatie website
- ontwerp en/of realisatie drukwerk

Op het gebied van websites zijn wij uitstekend in staat om uw boodschap doeltreffend te verpakken op de digitale snelweg. Wij hebben oog voor detail, waarbij wij ons ook verplaatsen in uw doelgroep. Vaak realiseert een opdrachtgever zich niet, dat een website niet altijd voorzien moet zijn van de nieuwste technieken. Niet iedere (potentiƫle) klant beschikt immers over de nieuwste computer... Het is van groot belang dat de bezoekers van uw site zo snel mogelijk de informatie krijgen die ze willen hebben; dat is waar wij ons in specialiseren.

Voor een voorbeeld van een door ons op deze manier gebouwde website: Zie onze Portfolio.

Op het gebied van drukwerk kunnen wij alles voor u ontwerpen: van uw visitekaartje tot uw tijdschrift of krant. Ook het daadwerkelijke drukken kunnen wij voor u begeleiden.

Op creatief vlak zijn wij u ook graag van dienst. Uw huisstijl kunnen wij compleet verzorgen, inclusief het ontwerpen van uw logo. Hiervoor zijn wij o.a. vaste leverancier van diverse andere media-bedrijven.

Ook het schrijven van teksten is bij ons in goede handen. Wij hebben goede contacten met meerdere tekstschrijvers, met elk hun eigen specialiteiten. Zowel redactionele als commerciƫle tekstopdrachten zijn bij deze mensen in goede handen. Dit kan ten dienste staan van het ontwerpen van uw website, een wervende tekst op een flyer of zelfs complete artikelen in uw magazine of krant, over vrijwel ieder denkbaar onderwerp.

Vanzelfsprekend kunnen wij alle bovengenoemde taken ook als deeltraject voor u oppakken. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarbij wij uw wensen zullen inventariseren, om vervolgens een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Laat u verrassen door onze lage tarieven!