Portfolio Webdesign

skyveemedia mobile

Skyvee Media Gaat Mobiel

Skyvee Media heeft er voor gekozen om ook voor de mobiele gebruikers een speciale website temaken.

Zoals bekent is heeft tegenwoordig de helft van de internet bezoekers een mobiel met een internet bundel. Wij kiezen er dan ook voor om de website ook speciaal toegankelijk temaken voor de bezoekers via de mobiel. Hierdoor is de website ook via de mobiel snel en duidelijk!

Vechtkunstschool Veldwijk

Vechtkunstschool Veldwijk

Vechtkunstschool Veldwijk lanceert nieuwe website! Er is er voor gekozen om voor deze website een hele nieuwe lay-out te maken.

Niet alleen de lay-out is vernieuwd ook is de website nu voorzien van een cms. Op deze manier is de website zelf aan te passen door Vechtkunstschool Veldwijk.

Skyvee Media heeft gebruik gemaakt van wordpress dit is een gratis cms systeem.

pmpk

Peter Hamers Media Producties

Voor Peter Hamers Media Producties hebben wij een hele nieuwe website gerealiseerd!

De website is opgemaakt in html en css en bij de uitwerking van de website omgezet naar php. Dit hebben wij gedaan om er voor te zorgen dat alle content op de website uit een database gehaald kon worden.

De website kan dus worden onderhouden door de klant zelf. De klant kan de teksten plaatsen en bijhouden/
aanpassen.

Portfolio Drukwerk

Signaal nr1 2013

Het Signaal 2013

De magazine Het Signaal is eenmalig uitgegeven door Skyvee Media. Dit is gedaan in samen werking met Peter Hamers Media Producties.

Wij van Skyvee Media hebben het ontwerp bedacht en uitgevoerd. Nu zal een ander bedrijf dit overnemen en één keer in het kwartaal uitgaan brengen. Skyvee Media gaat er wel voor zorgen dat Het Signaal binnen kort ook een eigen moderne website in de lucht heeft hangen.

Archief 2013